Akció

Black Friday akcióban lett még olcsóbb a vérnyomásmérős Huawei Watch D

Gyakorlatilag a HUAWEI az egyetlen gyártó, amely valódi vérnyomásmérésre hitelesített órát árul a piacon, ez a Watch D modell.

Az okosóra nem optikai szenzorral tippeli meg a vérnyomást, hanem a szíj apró, felfújódó párnákat tartalmaz és ennek segítségével végzi a vérnyomást – ez a mai napig egyedülálló a piacon.

Megérkezett Európába a vérnyomásmérős HUAWEI WATCH D óra

Kocsi Judit sport mentáltréning

Az óra most még olcsóbb lett a korábbiakhoz képest, 164 390 forintról leakciózták 139 990 forintra. A vérnyomásmérés mellett természetesen a megszokott sok sportmódot is kínálja az óra, van GPS, pulzusmérés, sőt ez az óra is tudja már az EKG mérést.

Több más modell is Black Friday akcióban van az Alzánál. A női Huawei Watch GT 3 óra 42 mm-es Elegant White kiadása 82 690 forint helyett csak 64 990 forint, illetve a 46 mm-es kiadás is 77 690 forint helyett 64 990 forint lett. A Watch GT 3 Pro titán szíjas kiadás is 15%-kal olcsóbb, 164 390 forint helyett 139 990 forintba kerül most.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A headsetek terén említést érdemel a belépőszintű vezeték nélküli TWS modell, a FreeBuds SE 2, ami kék és fehér színben is le van értékelve, 19 990 forint helyett 17 490 forintért vásárolható meg. A prémium és egyben furán kinéző Freebuds 5 modell is akciós, igaz ez kisebb mértékű árleszállítást kapott, 51 790 forintért lehet megrendelni.

Az AlzaPlus+ tagoknak ingyen van a szállítás csomagautomatába az összes termék esetén.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával