Hírek

Brutális Kínában a Huawei P30 utáni érdeklődés

A Huawei P30 széria még csak a napokban jelent meg Kínában, ahol rendkívül erős nyitást tudhatott magának.

Huawei P30 Pro

Április 11-től vásárolhatták meg a kínai felhasználók a P30 és P30 Pro modelleket Kínában. A vállalat saját webáruházában, a Vmallon az első flash sale, azaz az első készlet értékesítése mindösszesen 10 másodpercig tartott, ez idő alatt eladta a Huawei a rendelkezésre álló készletet, amely egyes információk szerint több mint 100 000 darab telefont jelentett.

Egy másik felületen, a Jingdong webshopjában felbukkant a Huwaei hivatalos részlegén a két készülék havi értékesített mennyisége is, amely igen komoly számokat mutat. Ezek alapján a felületen 82 140 Huawei P30 Pro és 62 245 Huawei P30 modell talált gazdára, amely azt jelenti, hogy itt összesen 144 000 készüléket értékesített a vállalat és az erősebb modell iránt volt erősebb a kereslet.

Brutális Kínában a Huawei P30 utáni érdeklődés

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Magyarországon már április 1. óta megvásárolható a P30 széria, azonban ilyen részletes értékesítési adatok nem érhetők el bár itthon is fokoztt az érdeklődés a telefon iránt.

Egyes iparági források szerint jelenleg a Huawei gyártósorai napi 100 000 darab Huawei P30 sorozatú okostelefont állítanak elő, azaz a cég komolyan dolgozik azon, hogy kiszolgálják a magas igényeket.

Forrás
Gizchina.com

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával