Hírek

Csúszik a Huawei technológiával megpakolt SF5 hibrid autó megjelenése

A Huawei májusban csöppent be igazán az autós piacba, amikor bemutattak több autót is, amelyben számos Huawei fejlesztésű technológia került bele.

Plug-in hibrid SUV Huawei technológiával megpakolva

Az egyik a Cyrus által gyártott Seres SF5 hibrid autó, amelyben megtalálható a Huawei DriveONE meghajtás, a HiCar, a Huawei Sound és képes akár 180 km-et is tisztán elektromosan megtenni.

Plug-in hibrid SUV Huawei technológiával megpakolva

Az autó Kínában a Huawei kiemelt üzleteiben is felbukkan, így mondhatni ott már nem csak tech cuccokat, hanem akár autót is lehet vásárolni – persze azért messze van még egy autószalontól a Huawei Experience Store. Az autó április 20-tól volt előrendelhető 216 800 kínai jüanos (kb. 10 millió forintos) ártól. Az első két napban rögtön 3000 foglalás érkezett az új modellre.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az eredeti tervek szerint már májusban megkezdődött volna az SF5 szállítása a vásárlóknak, azonban ez a Cyrus által közzétett információk szerint 5-6 hetet csúszik, valószínűleg június végétől kezdődhetnek az átadások. Pontos okot nem jelöltek meg a csúszásra, de valószínűleg a várakozásokon felüli előrendelések is okozhatják azt.

Plug-in hibrid SUV Huawei technológiával megpakolvase

A kínai felhasználók kipróbálhatják a Seres SF5-öt Kanton városában a Cyrus egyik szalonjában, viszont ha valaki szeretné előjegyezni az SF5-öt vásárlásra, annak 10 000 jüan (kb. 460 ezer forint) foglalót kell fizetnie – ez egyébként hasonló arányú, mint a magyarországi új autó értékesítések során kért előleg.

Plug-in hibrid SUV Huawei technológiával megpakolva

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával