Hírek

Debütált a Huawei P40 Lite E okostelefon is

A Huawei P40 Lite után egy ennél olcsóbb, P40 Lite E modellre hallgató okostelefon is debütált a nagyvilágban.

Debütált a Huawei P40 Lite E okostelefon is

A Huawei P40 Lite E modell szemből az itthon is előrendelhető P40 Lite-ra hasonlít, hiszen ugyan úgy 6,39”-os megjelenítőt kapott, IPS panellel és kijelzőbe vágott előlapi kamerával, azonban itt már a szelfi egység is csak 8 megapixel, illetve a kijelző felbontása is jóval kisebb, 1560×720 képpont.

A hátlap nagyban hasonlít a Huawei P30 Lite-ra, inkább csak az új színek, amiben különbség látszik, az ujjlenyomat olvasó is itt maradt hátul. A tripla kamera tartalmaz egy 48 megapixeles szenzort, az ultraszéles látószögű lencsét 8 megapixellel, illetve a mélységélességhez használt 2 megapixeles egységet.

Debütált a Huawei P40 Lite E okostelefon is

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A belsőt tekintve Kirin 710F chipet kapunk, 4 GB RAM-mal illetve 64 GB-os háttértárral, microSD-s bővíthetőséggel. A 4000 mAh kapacitású akkumulátor elég nagy, viszont a töltése lassú, mindösszesen 10 wattos teljesítményű.

A Dual SIM-es készülék aljára microUSB csatlakozó került, illetve csak Android 9.0-val és EMUI 9.1-gyel érkezik.

Debütált a Huawei P40 Lite E okostelefon is

Az új külsőbe és P40 szériás névbe bújtatott Huawei P40 Lite E valójában inkább egy korábbi Y-szériás készülékre emlékeztet, persze az ára is ennek megfelelően lett elég alacsony, a lengyel kereskedők pl. 699 zlotyi áron kínálják előrendelésben, ajándék Huawei Band 4 okoskarkötővel, így átszámolva kb. 55 ezer forintba kerül. Magyarországi bevezetésről egyelőre nincs információ.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával