Hírek

Desktop PC-kbe kerülhet a Huawei új alaplapja

A Huawei újabb termékkategóriában jelenhet meg, ez pedig az asztali számítépek komponensei. Erre utal az, hogy az új fejlesztésű HiSilicon Kunpeng SoC-vel szerelt alaplap kerülhet piacra.

A Huawei weboldalán bukkant fel a Kunpeng Desktop Board D920S10 típus, amire integrálva van a Kunpeng 920-as processzor, 4/8 maggal és 2,6 Ghz-es frekvenciával. Az alaplapon van PCIe 3.0 csatlakozó, hat SATA 3.0 port, két M.2 SSD slot. Rendszermemóriából maximum 64 GB-ot támogat DDR4-2400-as inferfészen keresztül és természetesen ECC modulokat is fogad. Az integrált hálózati vezérlő mellé az alaplap támogatja a további Ethernet vezérlőket. A mindennapi csatlakoztatásrt kívülről elérhető négy USB 3.0 és két USB 2.0 port is, amely szükséges lehet egy hétköznapi PC-nél is.

Desktop PC-kbe kerülhet a Huawei új alaplapja

A Huawei weboldalának információ szerint a gyártó a használatos házhoz, hűtéshez és tápegységhez hamarosan kiadhat egy ajánlást, illetve elérhető lesz az OEM-ek és ODM-ek felé.

Természetesen attól nem kell tartani, hogy a piacon elözönlenék a Huawei alaplapjait, desktop processzorait tartalmazó szépítógépek, azok elsősorban vállalati felhasználásra készültek.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával