Hírek

Digitális referenciavárossá tenné Sencsent a Huawei

Augusztus 17-én, a Lighting Up Shenzhen, a 5G-powered Smart City konferencián tartott beszédet a Huawei elnöke, Guo Ping, amelyben a Sencsen városában várható fejlesztési terveikről és az 5G-ről beszélt.

A beszéd során Guo Ping elmondta, hogy a Huawei a szolgáltatókkal és más iparági partnerekkel dolgozik, hogy egy mindent lefedő, okosváros megoldást biztosítson a kínai “tech fővárosnak”.

Digitális referenciavárossá tenné Sencsent a Huawei

A Huawei vezetőjének elmondása szerint 2020. augusztusban már 92 szolgáltató kínál a világon 5G hálózatot, illetve globálisan 100 millió 5G felhasználó van. A cég szerint az üzleti 5G sikere öt fő technológia tartomány, a kapcsolódás, a felhő, a számítástechnika, az ipari megoldások és az AI közötti szinergiára épül.

A bejelentés szerint a Huawei is igyekszik kihasználni erősségeit, amelyekkel  a kapcsolódási és számítástechnikai területen rendelkezik, illetve olyan szolgáltatókkal és partnerekkel működik együtt, amely segít kidolgozni az okosváros megoldásokat. A cél, hogy Sencsen a világ digitális városának referenciája legyen.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Már jelenleg is láthatók példák, ahol az új, okos megoldásokat használják, hiszen a hálózatok mellett kikötők, repterek, gyárak is kihasználják helyenként az 5G adta előnyöket, azonban ezeket továbbfejlesztve az egész várost összehangoltabb, intelligens működésűvé tennék.

A Huawei 10+ éves tapasztalata lehetővé teszi, hogy a felhő, a számítástechnika, a hálózat és eszközök fejlesztését, amelyek termékeny táptalajaként működhetnek egy okosvárosnak. Ezeket használva fejlesztenek a független szoftvergyártók és rendszerintegrátorok különböő megoldásokat, amelyeket megfelelnek az összetett ipari követelményeknek – mondta Guo Ping.

A vállalat tervei szerint továbbra is az OpenLab-ok szolgálnak majd az új képességek, technológiák megismertetésére a partnerek számára, amivel szorosabbra húzhatók az együttműködések és felgyorsítható az ipar digitális átalakulása.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával