Tippek-trükkök

Egyre szélesebb a HUAWEI hátizsákok kínálata

A HUAWEI szépen, láthatatlan módon kínál egyre több, akár divat kiegészítőnek is felfogható hátizsákot. Elsősorban notebookokhoz szánja a cég a hátizsákjait, de a kezdeti egyszerűség után egyre látványosabb, divatosabb modellek jelentek meg belőle.

HUAWEI Backpack Swift

Ez egy kétzsebes, egyszerű táska, amelyen van egy nagy rekesz, illetve elől egy kisebb. Szürke színű szövettel. Ez a legolcsóbb kiadás, 10-12 ezer forint körüli áron található meg a hazai boltokban is.

HUAWEI Backpack Swift

HUAWEI Backback

Ez egy még egyszerűbb, viszont régebbi modell. Ezen egy nagy fiók van, amit ki lehet cipzározni. Ez is teljesen szürke, nagyon egyszerű. 15-17 ezer forint közötti áron fut itthon.

HUAWEI Backpack Swift

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

HUAWEI Classic Backpack

Itt kezdődik az izgalmasabb vonalvezetés a táskák terén. Ez egy szögletes kialakítású táska, amely bőrhatású anyagból készült. Fekete, erdőzöld és kék camo színekben vásárolható meg.

Három különböző méret készült belőle, 295mm*115mm*395mm, 315mm*135mm*415mm, 320mm*140mm*445mm. A kb. 30 ezer forintba került táska ugyan be van listázva itthon egy-két kereskedőnél, forgalomban alig találni belőle.

HUAWEI Classic Backpack

HUAWEI Stylish Backpack

Ezt a táskát felül feltekerve lehet lezárni, egy csattal rögzítve, elől pedig két oldalzseb található meg rajta. A vízlepergető anyagból készült és ideális 11-től 16”-ig notebookok hordozására.

HUAWEI Stylish Backpack

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával