Hírek

Együtt demózták a Mate X-et és Mate 20 X 5G-t

Malajzia miniszterelnöke egy Mate X-szel demonstrálta az 5G-s videóhívát, a másik oldalon pedig egy Mate 20 X 5G-t használtak ehhez.

Együtt demózták a Mate X-et és Mate 20 X 5G-t

Putrajaya városában megrendezett eseményen az ország miniszterelnöke lefolytatta az első publikus videóhívást 5G hálózaton egy Huawei Mate X és egy Mate 20 X 5G között. A bemutató apropója az a bejelentés volt, hogy mind a két okostelefon elérhető lesz Malajziában azt követően, hogy az 5G hálózat elkészül az országban és használható lesz.

Együtt demózták a Mate X-et és Mate 20 X 5G-t

A Huawei Mate 20 X 5G-ről eddig kevés dolgot tudtunk, itt azonban megerősítést nyert több információ is a specifikációval kapcsolatban. Az 5G-s verzió gyakorlatilag közel ugyan az, mint a tavaly bemutatott 4G-s Mate 20 X, azonban az újgenerációs hálózati támogatás mellett kisebb akkumulátort kapott, 5000 mAh helyett csak 4200 mAh került belé. Ez azért is lehet egyébként sajnálatos, mert a készülék 7,2”-os kijelzővel rendelkezik. Viszont ami pozitívum, hogy támogatott a 40 wattos SuperCharge is, így gyorsan feltölthető lesz a készülék akkumulátora.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Együtt demózták a Mate X-et és Mate 20 X 5G-t

Forrás
Zinggadget.com

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával