Hírek

Elavult hardverrel jön a Huawei MatePad T8

Új belépőszintű tablet érkezik a Huawei-től, méghozzá MatePad T8 néven.

A 8”-os, 1280×800 képpontos LCD kijelzővel rendelkező tablet egyértelműen az olcsóbb készülékek versenyében indulhat. A tablet belsejében a MediaTek MT8768 típusú nyolcmagos processzor van, 2 GB RAM-mal és 16 GB háttértárral, utóbbi microSD-vel bővíthető.

Elavult hardverrel jön a Huawei MatePad T8

Az EMUI 10-et futtató új tabletet többek között pont a háttértár mérete miatt nem tudjuk igazából ajánlani, hiszen 2020-ban nem egy életbiztosítás  16 GB-os modellt vásárolni, hiszen ennek jó részét a rendszer elfoglalja, mellette pedig az appok méretei is folyamatosan nőnek, emiatt hamar szűkös lehet a tároló, ezért sajnálatos, hogy nem legalább 32 GB-tal hozza azt a Huawei.

A hátlapi 5 megapixeles és előlapi 2 megapixeles kamera is elsősorban mutatóba jó, az évekkel ezelőtti állapotokat hozza vissza. Egyedül az 5100 mAh kapacitás amely korrektnek nevezhető ehhez a hardverhez.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A MatePad T8-ból készül LTE támogatású verzió, ráadásul támogatja a 802.11ac és az 5 GHz-es WiFi-t is, illetve van Bluetooth 5.0 támogatás.

Az új Huawei MatePad T8 mindenképpen csak belépőszinten vehető számításba ezzel a specikfikációval, hazai ára egyelőre még nem ismert.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával