Hírek

Elérhető a Google Pay mobilfizetés Magyarországon

A Google, a Mastercard és a Revolut is megerősítette, hogy hivatalosan is elérhetővé vált a Google Pay mobilfizetési lehetőség Magyarországon.

Google Pay a Huawei P20 Pro telefonon

Éveket kellett várni, de végre megérkezett a Google Pay Magyarországra, így már használható azon Huawei okostelefonokkal érintésmentes mobilfizetésre, amelyek támogatják a Google Mobile Services csomagot.

Támogatott kártyák

A jelenleg elérhető információk alapján az itthoni bankok még le vannak maradva, egyik bank se került fel a Google listájára, valószínűleg a közeljövőben kezdődik meg a terjeszkedés ezen a téren (Apple Pay-t már számos bank támogat). Helyettük a fintech cégekkel nyitott a Google, viszont ez jó hír, hiszen így is használhatjuk akár közvetve a szolgáltatást.

Elsőnek a Curve, a Monese és a Revolut kártyái lettek digitalizálhatók a Google Pay-ben. Ebből a Curve a legérdekesebb, hiszen a Curve egy olyan “all-in-one” kártya, amely alá behelyezhető más bank kártyája. Bármelyik hazai bank Visa, vagy Mastercard kártyáj hozzáadható, így lehet vele fizetni.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Regisztrálj be most a Curve alkalmazásba az EY585VLE promó kóddal, amivel 5 fontot kapsz az egyenlegedre az első vásárlást követően (és ugyan ennyivel támogatod a HuaweiBlogot is).

A Curve app innen tölthető le.

A Revolut app innen tölthető le.

A Monese app innen tölthető le.

A Google Pay app innen tölthető le.

Frissítve:

Többen jelezték, hogy bár a Google szerint elérhető itthon a Pay, nem minden felhasználónál jelent még meg a Google Play áruházban. Valószínűleg folyamatban van az átállás, érdemes később megnézni újból!

Forrás
Google

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával