Frissítés

Elindult a Huawei Mate 10 Pro Android 9 Pie és EMUI 9 frissítés

A Huawei elindította a Mate 10 Pro okostelefonra az Android 9.0 Pie és EMUI 9 rendszerfrissítést Magyarországon is.

Elindult a Huawei Mate 10 Pro Android 9 Pie és EMUI 9 frissítés

Olvasóink visszajelzése alapján a Vodafone-tól és Telenortól vásárolt BLA-L09-es Single SIM-es Mate 10 Pro modellekre indult el elsőként az OTA frissítés, amely a legújabb Androidot és EMUI-t hozza el a felhasználóknak. A BLA-L09 9.0.0.161(C432E4R1P11) build számú frissítés mérete elég nagy, hiszen egy teljes főverziós update-et hoz, 3,81 GB-os csomagról van szó, érdemes tehát ezt WiFi-n keresztül letölteni, ha korlátozott a mobilnet csomagunk.

Nézzük milyen újdonságokat tartalmaz az Android 9.0 Pie és EMUI 9.0 a Mate 10 Pro számára.

Elindult a Huawei Mate 10 Pro Android 9 Pie és EMUI 9 frissítés

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az EMUI 9.0 megérkezett. Az Android Pie rendszerre épülő verzió megőrzi az Android alapvető tulajdonságait, melyeket természetességgel és egyszerűséggel egészít ki. Tele van csodálatos műszaki megoldásokkal és leegyszerűsített folyamatokkal. Biztosra vesszük, hogy a továbbfejlesztett, intuitív dizájnunk megkönnyíti az életét, egyszerűsíti a munkát, vigyáz az adataira és segít megérteni saját digitális szokásait. Nagyon büszkék vagyunk, hogy a kezébe adhatjuk az EMUI 9.0 verziót.

Egyszerűen természetes

Intuitív dizájn Egyszerűsítettük a kezelőfelületet az EMUI 9.0 verzióban, így még egyszerűbb és intuitívabb lett a kezelése. A természet hangjai Az ébresztőket és a csengőhangokat a természet inspirálta, hogy a vadon része legyen a mindennapjainak. Illusztrált funkciók A látványos ábrákat tartalmazó utasításokkal és leírásokkal egyszerűbbé tettük, hogy megismerje telefonját. Egyszerű beállítások Az EMUI 9.0 a korábban különálló funkciókat egyetlen leegyszerűsített élményben egységesíti. Így még könnyebben hozzáférhet a leggyakrabban használt beállításokhoz.

Éljen okosan

Okos vásárlás Az AR-szkennelés és a képfelismerő technológia találkozása segít megkeresni bármilyen terméket, majd megvásárolni azt. Ételek beolvasása a kalória megszámolásához Szerezze meg több száz különböző típusú étel kalóriáiról szóló információkat. A diéta soha nem volt ennél egyszerűbb. Objektumfelismerés mesterséges intelligenciával Szkenneléssel többet is megtudhat a történelmi épületekről és híres műalkotásokról.

Védje meg adatait, alakítson ki jobb szokásokat

Jelszótároló Soha többé nem kell aggódnia, hogy elfelejt egy jelszót. Rögzítse a jelszavakat a jelszótárolóban, és az automatikusan megadja a jelszót egy egyszerű és biztonságos hitelesítést követően. Digitális egyensúly Ismerje meg a saját szokásait, ossza be az idejét és aludjon eleget. A digitális egyensúllyal szabályozhatja a készüléke használatát, így Ön és a családja tökéletes harmóniában élhet a technológiával.

Az Ön mobil irodája

Vetítse ki a képernyőt A vezeték nélküli kivetítéssel cseveghet a telefonon, és közben a nagy kijelzőn tarthat prezentációt. Hangrögzítő Olyan funkciókkal bővíti a Hangrögzítőt, mint a szerkesztés és a gyorsítást, és optimalizálja a kezelőfelületet, hogy az egységes és egyszerűen kezelhető legyen.

Biztonsági mentés, tárolás és megosztás

Huawei Share 3.0 Javítja a fájlátvitel sebességét a telefon, a számítógép és a Mopria nyomtató között.

Hatékonyabb működés

Gyorsabb indítás Javítottuk a legnépszerűbb alkalmazásaink indítási sebességét. Funkcionalitás Az egykor nehéz folyamatok most villámgyorsak. Mostantól gyorsabban fizethet, megnyithat nagy képeket, és megoszthat fényképeket a WeChat használatával.

Frissítési tudnivalók: 

1. Ez a frissítés nem törli az Ön személyes adatait, de azt tanácsoljuk, hogy a frissítés megkezdése előtt készítsen biztonsági másolatot a fontos adatokról. 2. Azok a harmadik féltől származó alkalmazások, amelyek nem kompatibilisek az Android 9.0-s verzióval, lehetséges, hogy nem fognak megfelelően működni a frissítés után. Ajánlatos ezeket az alkalmazásokat a legújabb verzióra frissíteni a Google Play áruházban. 3. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálatát, vagy kérjen segítséget a Huawei ügyfélszolgálati központjától. 4. A főképernyő elrendezése kicsit megváltozhat. 5. Ezt a rendszerverziót az EMUI 8.0-s hivatalos verzióra lehet visszaállítani a Telefonkezelőben. A rendszerverzió visszaállítása törli a személyes adatokat. További információért forduljon az ügyfélszolgálathoz.

A frissítés integrálja a Google 2018 novemberében kiadott biztonsági javításait, amelynek célja a rendszer védelmének fokozása.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla! Ennek a frissítésnek az érkezését Páltól tudtuk meg, köszönjük azt neki!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával