Hírek

Elindult a HuaweiBlog fotópályázat!

Elindult az első HuaweiBlog fotópályázat, amely hónapról hónapra kínál majd lehetőséget a felhasználóknak megmutatni alkotásaikat!

huawei-p9-leica-camera

2016 novemberében még teszt jelleggel fut a HuaweiBlog fotópályázata, ahova felhasználónként 10 darab olyan fotó tölthető fel, amelyet Huawei, vagy Honor okostelefonnal készült. A feltöltött képeket nem csak megtekinteni lehet, hanem azokra szavazni is.

A képfeltöltési és szavazási időszak 2016. november 1. és 30. között zajlik, ezt követően két kép kerül kiemelésre, az egyik a szavazatok által legtöbb embernek tetsző kép, illetve egy, a Huaweiblog szerkesztői által kiválasztott kép. A Hónap képei egy külön cikkben kerülnek feltüntetésre ezt követően a kép szerzőjével együtt. A kép készítői egyszerűen népszerűsíthetik fotóikat, hiszen azok a jelentősebb közösségi platformokon megoszthatók, illetve lehetőség van direkt URL-ként is továbbítani az adott fotót.

A fotópályázat galériája ide kattintva érhető el, míg a 10 legtöbb szavazatot kapott kép itt látható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

Aki feltölteni szeretne képet, az itt teheti azt meg, de mindenképpen olvassa el előtte a szabályzatot.

A novemberi teszt időszak után decemberben még jobban kifinomult fordulóval készülünk, amelynek reményeink szerint már tárgynyereménye is lehet, erről azonban a későbbiekben!

Természetesen érdemes csatlakozni Facebookon a Huawei közösség csoporthoz is, hiszen már több mint 2000 Huawei és Honor tulajdonos segíti egymást információkkal, tippekkel.

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker