Hírek

Előrendelhető a Huawei Watch GT 2e ráadás okosmérleggel

A Huawei P40 szériával debütált a Huawei Watch GT 2e okosóra, amely előrendelése megkezdődött Magyarországon, ráadás ajándék jár a termék első vásárlóinak.

Fiatalokat célozza a Huawei Watch GT 2e

A Huawei Watch GT 2e egy sportosabb, fiataloknak szánt kiadása a Huawei Watch GT 2 szériának, persze ez más olvasat szerint azt is jelentheti, hogy egy olcsósított modell. Mind a két oldalnak lehet igaza, illetve egyiknek sem, nézőpontok kérdése ez.

Külsőre élőben jobb lett a Watch GT 2e, mint arra számítottam, a kijelzőt borítú üveg ugyan úgy 3D kialakítású, ráadásul a dizájn is jó, élőben pedig egy fokkal jobban is néz ki, mint képeken. A lávapiros és mentazöld árnyalatú modell esetén a szíj sokkal dinamikusabb, sportosabb, míg a feketénél klasszikus stílussal rendelkezik.

Huawei Watch GT 2e

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A 46 mm-es OLED kijelző mellé akár kéthetes üzemidő társul, megkapta a GT 2e is a Kirin A1 audio chipet, viszont ez esetben ennek segítségével csak zenelejátszás mehet, Bluetooth eszközön keresztül, nincs ugyanis külön hangszóró az órán. Emiatt telefon kihangosítóként sem használható az eszköz. Viszont van, amiben rögtön többet tud a Watch GT 2e, mint a többi modell. Ilyen a 100-féle különböző edzésmód, amelyet gyárilag támogat, ezzel szinte mindenki megtalálja a magának való sportmódot. Mellette gyárilag támogatja az SpO2 mérést, igaz ezt a Watch GT 2 modellek megkapták szintén az áprilisi frissítéssel. A Watch GT 2e óraszámlap kínálata is jelentősen nagyobb, mint a széria többi modelljéé, végre valóban széles a választék.

Fiatalokat célozza a Huawei Watch GT 2e

A Huawei Watch GT 2e a Huawei viszonteladó partnereinél 2020. április 20-tól rendelhető elő, május 3-ig. Az előrendelők egy Huawei AH100-as okosmérleget kaphatnak az óra mellé ajándékba. A Huawei korábbi hivatalos bejelentése alapján a Watch GT 2e ajánlott fogyasztói ára 64 090 forint, ennél a hivatalos viszonteladók jellemzően némileg lentebb mentek. A MediaMarktban jelenleg 59 999 ft-ért,  a notebook.hu-nál 63 900 ft-ért, míg az eMAG-nál és az Extreme Digitalnál 63 990 ft-ért rendelhető elő. Természetesen több más hivatalos viszonteladónál is elérhető már az előrendelés.

Hol érdemes Huawei-t vásárolni?

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával