Frissítés

EMUI 9.1 béta teszt a Mate 20 szériára Kínában

Kínában megkezdte az EMUI 9.1 rendszer véta tesztelését  a Huawei több Mate 20 szériás modellre.

Huawei Mate 20 Pro

Fontos, hogy ez kizárólag a kínai piacra vonatkozik, azaz európai modellekre egyelőre nincs ilyen béta teszt. A Huawei azon Mate 20 szériás modellekre tette elérhetővé a Huawei P30 szérián debütált EMUI 9.1-es szoftver béta kiadását, amelyek legalább 6 GB RAM-mal rendekeznek. Kínában ezen modellek közé tartozik a Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X és a PORSCHE DESIGN Mate 20 RS is.

Egyelőre arról nincs információ, hogy a tesztelés mennyi ideig tart, illetve hogy mikor indulhat akár Kínában, akár világszerte az EMUI 9.1 frissítés a Huawei Mate 20 szériára, amely egyébkét több újdonságot is magában foglalhat.

EMUI 9.1 béta teszt a Mate 20 szériára Kínában

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A hazai felhasználók számára hasznos tapasztalat lehet az, hogy egy évvel ezelőtt a P20 szérián debütált az EMUI 8.1, amelyet Kínában szintén tesztelt a Huawei a Mate 10 szériás modelleken, azonban az európai piacon sosem jelent meg, helyette a Mate 10 Pro modell hazánkban EMUI 8-ról közvetlenül az EMUI 9-re frissült 2018 végén. Emiatt nem volna kizárható az az eshetőség sem, hogy hazánkban, illetve Európában nem lenne EMUI 9.1 frissítés a Mate 20 szériára, helyette rögtön a következő főverzióra frissülne majd a sorozat. mindez azonban egyelőre csak a múlttal való párhuzam vonás, a Huawei egyelőre semmit sem erősített meg hivatalosan.

Forrás
GizchinaMydrivers

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával