Hírek

Európában is elindult a Huawei Ads partnerségi programja

A Huawei igyekszik minél inkább kibővíteni üzleti tevékenységét, szüksége is van erre, hiszen egyszerre kell pótolnia a kieső amerikai megoldásokat és az ezek hiányából keletkező pénzügyi hiányosságokat. 

Ennek részeként Európában is elindult a Huawei Ads partnerségi programja, amely különböző ösztönző ajánlatokat kínál a direkt hirdetőknek és hitelesített ügynökségeknek. Az újonnan szerzett partnereknek különböző extra előnyöket nyújtana.

Huawei Mobile Services (HMS): Minden amit tudnod kell róla

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Huawei Ads egy szinkron hirdetési platform, ami kizárólag a Huawei készüléktulajdonosokat éri el közvetlenül, ezáltal bár jelenleg is sok Huawei telefon van még használatban, a hirdetési lefedettség jelentősen zártabb. 

Az új platform alá bekerül a Huawei Ads kiadói szolgáltatás. Ezzel egy kalap alatt szolgálja ki a hirdetni akarókat és a hirdetési felületet biztosítókat a Huawei. Utóbbi alatt a fejlesztőket lehet érteni, akik reklámhelyet biztosíthatnak az alkalmazásaikban, vagy bizonyos szolgáltatások, funkciók elérését reklámmegtekintéshez köthetik, így szerezhetnek bevételt az applikációból. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei bízik abban, hogy a sokmillió használatban lévő Huawei eszközzel megfelelő méretű szeletet haraphat ki a reklámpiacból, amivel nem csak ők, hanem az appfejlesztők és a hirdetők is jól járhatnak.

A következő előnyökkel várja a Huawei az európai közvetlen hirdetőket és hitelesített ügynökségeket:

  • Ingyenes hirdetési jóváírás a közvetlen hirdetők számára, akik jelentkeznek a próba programra.
  • Marketing médiaköltések a tanúsított szervezetek számára.
  • Dedikált támogatás a beállításokhoz és a kampánymenedzsmenthez
  • Szakértői tanácsok a reklámkampányok felállításához és optimalizálásához.
  • A hitelesített partnerek már a béta tesztelés során hozzáférhetnek az új termékekhez.
  • Extra coaching és tréning áll rendelkezésre a minősített partnerek számára.

A Huawei Ads partnerségi oldalán már szerepel néhány vállalat, amely együttműködik a céggel: Air China, BMW, Dior, Lexus, Gucci, KFC, TikTok, Pepsi, Walt Disney, Puma.

Szerző
Pocketlint
Forrás
Huawei Ads

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával