Hírek

Ez lehet a HarmonyOS új logója

A Huawei Technologies Hungary-nál új vezetője van a Fogyasztói üzletágnak Thomas Liu személyében. Az ő bemutatkozó sajtóeseményén bukkant fel egy új HarmonyOS logó, amelyet korábban nem láthattunk még.

Thomas Liu a Huawei Fogyasztói Üzletágának új hazai vezetője
Thomas Liu a Huawei Fogyasztói Üzletágának új hazai vezetője

A logóval kapcsolatban megkérdeztük a Huawei hazai képviseletét is, azonban sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarták azt, hogy ez egy új logó lenne, mindösszesen annyit tettek hozzá:

 

“stay tuned for HarmonyOS”.

 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Thomas Liu bemutatkozó sajtóeseményének egyik prezentációs diája
Thomas Liu bemutatkozó sajtóeseményének egyik prezentációs diája, rajta egy új HarmonyOS logóval

Az elmúlt 1,5 év alatt  kifejezett logót kevésbé láttunk a rendszerhez, inkább csak magát a HarmonyOS szöveget, bár tegyük hozzá, ez már önmagában értelmezhető logóként. A most felbukkent új “logó” is igazából annyival van kiegészítve, hogy az O betű kapott egy kék aláhúzást. Nem a logó formatervezés csúcsa, azonban a 2020-as évek “flat” stílusába tökéletesen illeszkedő.

Bal oldalt a logó, amit a HDC 2020-on használt a Huawei. Jobb oldalt az új logó, amely Thomas Liu bemutatkozó sajtóeseményén tűnt fel.
Bal oldalt a logó, amit a HDC 2020-on használt a Huawei. Jobb oldalt az új logó, amely Thomas Liu bemutatkozó sajtóeseményén tűnt fel.

Egyelőre nem tudhatjuk tehát biztosan, hogy a prezentációban felbukkant logó egy hivatalos, új HarmonyOS logó volna, de van rá esély. A Huawei áprilisban tart fejlesztői konferenciát és szintén erre a hónapra várható a HarmonyOS telefonos verziójának publikus bétájának megjelenése is, szóval akár az is elképzelhető, hogy akkor felbukkanhat ez a logó hivatalosan is.

Ezekre a Huawei-ekre indulhat elsőnek a HarmonyOS frissítés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával