FrissítésFunkciókHírek

Ezek az EMUI 10 újdonságai

A Huawei a HDC 2019-en leplezte le az EMUI 10-es felhasználói felületet, amely az Android 10 rendszerrel együtt érkezik majd. Összeszedtük, hogy mit tud majd az új kiadás!

EMUI 10

Egyszerű kommunikáció és megosztás az eszközök között.

Az EMUI 10 könnyen csatlakoztatható számos eszközhöz, aminek köszönhetően kiterjeszthető a különböző eszközök tartalma egymás között. Lehetőség lesz egy 1080P HD videós képet továbbítani a telefonról például egy Smart Screenre, amelyen keresztül a családdal lehet videótelefonálni a tévé képernyőjén keresztül, a telefont használva. Lehetőség lesz akár egy drón videóját is élőben megosztani EMUI 10-es okostelefonnal, így a telefon képernyőjét távolról is követhető az, amit a drón kamerája lát. Természetesen a Huawei AI hangszórókkal is zökkenőmentes lesz az új rendszer kommunikációja.

EMUI 10 - képernyőmegosztás

HiCar – új vezetési élmény

Az Apple CarPlay és az Android Auto szolgáltatásokhoz hasonló autós megoldást tartalmaz az EMUI 10, amely kiterjeszti a telefon funkcióit az autók fedélzeti kijelzőjére. Ez nem csak azt jelenti, hogy lehetőség van a zenét, vagy éppen a navigációt vezérelni az autó képernyőjén, hanem ennél sokkal mélyebb integrációt kínál a Huawei HiCar. A telefonon nyomonkövethető az autó státusza és akár a klíma vezérlését is lehetővé teszi már azelőtt, hogy beszállna a tulajdonosa. Az EMUI 10 képes kezelni a modern autók fedélzeti kameráit és videókonferenciaként megosztani az utazást másokkal.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

EMUI 10 - HiCar autós mód

Okos iroda – többképernyős kezelhetőség

A vezeték nélküli képernyőmegosztást tovább fejlesztette a Huawei az EMUI 10-ben és valós idejű interakciót hozott létre az okostelefon és a számítógép között. A csatlakoztatást követően a számítógép képernyőjén elérhető a telefon képe. Egyszerűen át lehet majd húzni a számítógépről fájlokat a telefonra és vissza, illetve a billentyűzet, egér használható a telefon vezérlésére.

EMUI 10 PC szinkronizálás

Morandi színek

Az olasz Morandi színátmenetes árnyalatokat kapta meg a felület, amely lágy és meleg magas minőségű textúrát nyújt, visszafogottságával nem zavaró, nem túlzsúfolt, nyugodtságot sugároz.

EMUI 10 Morandi színek

Természetes dinamizmus

A természet törvényeit követő, dinamikus animációkat készített a Huawei az EMUI 10-ben, parabolikus pályával, rugószerű visszaugrásokkal, amitől látványs és ösztönös a rendszer.

Több fókusz a lényeges dolgoknak

A magazin stílusú felület kialakítással a kép méginkább átlátható, a nagy betűtípusos szövegek elrendezése a fókuszáltabb vizualitást szolgálja. Több ponton a felület bonyolultságát csökkenti az EMUI 10, hogy könnyebben legyen a tartalom fogyasztható a képernyőn.

EMUI 10 magazin stílus

Megújuló sötét mód

A szemet bántó vakító fényt felválthatja a sötét mód lágy fénye. Az EMUI 10 nem egyszerű színváltást kínál. A háttér kitöltésétől a szöveges ikonokig, számos emberi tényezőn alapuló kontraszt- és színskála szabályozás került a rendszerbe azért, hogy kényelmesebb és magával ragadóbb olvasási élményt nyújtson.

A HDC 2019 újdonságairól és nagy bejelentéseiről itt írtunk!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával