Akció

Féláras akció az UAG ütésálló tokokra

Az UAG védőtokjai sokak számára ismertek, hiszen bár alapvetően nem olcsók, de jól néznek ki és kiemelkedő védelmet nyújtanak a készülékek számára.

Egy év végi akció keretein belül számos Huawei modellhez érhető el gyári Urban Armor Gear védőtok az Aliexpressen ingyenes szállítással.

A Huawei Mate 30 Pro is kapott UAG ütésálló tokot

UAG Plasma védőtok

A Plasma Series MIL STD 810G 516.6 katonai ütésállósági minősítéssel rendelkezik, azaz egy sima szilikon tokhoz képest több védelmet adhat. Természetesen az ütésállóság miatt vastagabb is lesz általa a telefon, erre viszont szükség is van ahhoz, hogy eláthassa a megfelelő védelemmel a készüléket. A külső kemény burkolat ellenére az NFC a tokon keresztül is gond nélkül működik és a csatlakozók, mikrofonok is könnyen hozzáférhetők.

UAG Pathfinder védőtok

Durva terepen sem kell majd a telefonod miatt aggódnod, az UAG Pathfinder bírni fogja a strapát. Sarkainál kissé kiemelkedik, miközben a kijelzőt is körbeöleli, így az esések során is biztonságban lesz a Huawei Mate 20 Pro a törésekkel szemben. Ráadásul erre kevés esély lesz, hiszen a csúszásgátló markolat miatt tökéletes fogást kapsz még izzasztó helyzetekben is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

UAG Metropolis védőtok

Az UAG Metropolis tokja 360 fokos védelmet és kényelmet nyújt minden egyes felhasználónak. Erős védelem és stílusos kinézet jellemzi a tokot. Pehelykönnyű, kellemes fogású és egyszerű kitámasztani.

UAG Monarch védőtok

A Monarch sorozatú UAG tokok prémium dizájnnal és precíz mérnöki megoldásokkal készülnek, amelyeknek köszönhetően a ütés és esés védelem szempontjából a katonai szabványok dupláját biztosítják.

UAG Pylo védőtok

A Pylo széria letisztult, egyszerű dizájnt kínál, mllette pedig megkapta a katonai minősítést egyes ütések elleni védelmére.

Az UAG-nál egyedibb tokot keresel, amely azért megvédi a telefonodat? Nézd meg ezeket az egyedi Melian védőtokokat. 
A cikk úgynevezett affiliate linkeket tartalmaz. Ha vásárolsz a tokból, akkor azért kis mértékű pénzt kaphatunk, így a HuaweiBlog működését is támogatod vele. Köszönjük.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával