Hírek

Felbukkant az Instagram az AppGallery-ben

A HMS sikeressége sokak szerint attól is függ, hogy az AppGallery-ben elérhetők lesznek-e a legnépszerűbb nagy appok, amelyek most nem. Az Instagrammal egy fél lépést tett előre a Huawei.

Felbukkant az Instagram az AppGallery-ben

A napokban fedeztük fel, hogy a Huawei AppGallery alkalmazásboltban felbukkant az Instagram QuickApp verziója. Ez nem egy hagyományos alkalmazás, hanem egy webes verzió, ennek segítségével igazából a mobilos nézetet használhatják a felhasználók.

Nyilván ez egy félmegoldás, hiszen böngészőből eddig is használható volt az Instagram, viszont így már van rá valós találat az AppGallery-ben. Hogy ezt maga a Facebook tette-e elérhetővé, azt egyelőre nem tudni, ahogyan azt sem, hogy várható-e további, hozzájuk köthető tartalmak megjelenése az AppGallery-ben.

Természetesen a felhasználók azt várják, hogy az Instagram alkalmazása legyen letölthető az AppGallery-ben, mellette a Facebookot, Messengert és Whatsappot is sokan várják. Reméljük, hogy a közeljövőben ez meg is történhet. Addig viszont az új, kizárólag HMS-re építő Huawei készülékekkel vagy marad a QuickApp verzió az Instagrammból, vagy a Petal Search segítségével könnyen telepíthető a Facebookhoz köthető alkalmazások mindegyike és használható is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Így csinálj weboldaladból AppGallery alkalmazást kódolás nélkül

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával