Akció

Gyorstöltővel jött a kék Huawei P9 Magyarországra

A Huawei bejelentette, hogy mostantól hivatalosan is elérhető a Huawei P9 új, kék színű kiadása Magyarországon, de más újdonság is van.

huawei-p9-kek

Az IFA 2016-on lett bejelentve a kék színű Huawei P9 (a pirossal együtt). A megjelenés október végére volt várható, de bő egy hetet csúszott, viszont mostantól elérhető. Ezzel a P9 négy árnyalatban vehető meg, arany, ezüst, szürke és kék közül lehet választani.

Az új kék színű modell már gyárilag gyorstöltővel jön (9V2A), ami jóval gyorsabb töltést biztosít, mint a hagyományos, 5V1A kiadás. A Huawei ígérete szerint egy 30 perces töltéssel 10 órányi beszélgetési idő érhető el. Ami fontos ezen kívül, hogy mostantól az összes P9 szín variáns a gyorstöltővel kapható, eddig ugyanis lassú töltőt csomagolt a Huawei a modell mellé.

Az új kék színű P9 a Telekom üzletei mellett ettől a héttől elérhető a Huawei magyarországi kiskereskedelmi partnereinél is (többek között: Media Markt, Extreme Digital, Euronics, Mall.hu, eMag, Speedshop , FirstPhone, Aqua Computer és 220 Volt).

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával