Hírek

Hamarosan asztali PC-t is kínálhat a Huawei

A Huawei hamarosan saját asztali számítógéppel is piacra léphet (azt követően, hogy a notebook ágazata már elég széles). Folyamatosan jönnek az újabb információk a bejelentés előtt álló eszközről, ebből szemezgettünk.Qingyun W510

Az elérhető információk szerint, a Huawei első asztali számítógépe Kínában Qingyun W510 néven fog megjelenni és már a képességei is ismertek. A vállalat a saját fejlesztésű, 7 nm-es HiSilicon Kunpeng 920 3211K típusú processzort használja majd, AMD Radeon 520 GPU-val, ami mellé 8 GB RAM és 512 GB SSD társul majd. A PC-t egy, a Foxconn tulajdonában álló cég gyárthatja majd fizikailag.

A desktop tartalmaz majd összesen 7 USB Type-A portot, egy USB-C-t, 3,5 mm-es jack csatlakozót, hálózati portot, valamint konfigurációtól függően akár optikai meghajtó, DVD író is kerülhet bele. A számítógéphez tartozik majd egy 23,8”-os FullHD felbontású monitor is, 70%-os színtérrel, illetve billentyűzet és egér. A Huawei Qingyun W510 várhatóan az UOS nevű Linux disztribúcióval kerül piacra, viszont a hírek szerint csak Kínában lesz kapható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
Gizmochina

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával