FunkciókKiegészítők

Hamarosan újra elérhető a Huawei Color Band A1 alkalmazása

Még 2016-ban, 3 éve debütált a Huawei Color Band A1 okoskarkötő, amely kijelzőt nem, de egy speciális UV érzékelő szenzort kapott. A kiegészítő még most is megvásárolható, átmenetileg azonban probléma van a hozzá tartozó applikációval.

Huawei Color Band A1

A legtöbb Huawei okoskarkötő és okosóra a Huawei Egészség és Huawei Wear alkalmazásokkal szinkronizálható a telefonon, azonban a Color Band A1 esetében ez még nem így volt korábban, ezt egy külön applikációban lehetett használni, amit a Google Play Áruházban Color Band A1 néven találtak meg a felhasználók, egészen addig, amíg ez el nem tűnt.

Egyeztettünk a Huawei Magyarország képviseletével és megtudtuk azt, hogy valamilyen probléma volt az alkalmazás működésével, ezért volt kénytelen a gyártó ideiglenesen eltávolítani az alkalmazást. Ez azt jelenti, hogy aki még nem töltötte le az applikációt a telefonjára, jelenleg nem is tudja azt megtenni hivatalos forrásból.

Huawei Color Band A1

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei-től származó információk alapján a mérnökök dolgoznak az alkalmazás hibájának kijavításán és április végén válik elérhetővé az új applikáció, amivel már teljeskörűen használható a kiegészítő.

Aki már most használja a Color Band A1-et a telefonján, azt nem érinti a probléma, hiszen az alkalmazás elérhető a telefonján. Ha valaki most szeretné telepíteni az alkalmazást, az nem tudja ezt megtenni. Különböző nem hivatalos forrásokból beszerezhető az alkalmazás, ez azonban kevésbé ajánlott, célszerű megvárni inkább az új app elérhetővé tételét.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával