Hírek

HarmonyOS-es okostelefont mutathat be a Huawei még 2020-ban

A Huawei szeptemberben mutatja be saját operációs rendszerének új verzióját, amely hamarosan okostelefonon is debütálhat.

Harmony OS

Ma Jihua elemző osztotta meg információit a Global Timesszal, ugyanis iparági forrásokból úgy tudja, hogy a Huawei még idén bemutathat egy okostelefont, amelyen a HarmonyOS fut majd.

A Huawei szeptember 10-12. között tartja majd a HDC.2020 fejlesztői konferenciáját. Itt debütálhat a HarmonyOS 2.0 verziója is, amely képességeiről egyelőre nem sokat tudunk. A várakozások szerint az új operációs rendszer egy Huawei telefonra is rákerülhet, azonban erről egyelőre semmit sem tudunk.

Korábban a Huawei több esetben is kijelentette, hogy az okostelefonok esetében továbbra is az Android operációs rendszerrel számol – ennek megfelelően építi a Huawei Mobile Services ökoszisztémát is. Ha lesz is idén valóban HarmonyOS-es Huawei okostelefon, az valószínűleg csak egy Kínában elérhető modell lesz, de az sem elképzelhetetlen, hogy mindösszesen csak egy kereskedelmi forgalomba nem kerülő, fejlesztői eszköz lesz – hiszen jelenleg még alkalmazások sem igazán állnak rendelkezésre a HarmonyOS-re.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával