Hírek

Használt telefonokat kezdett árulni a Huawei

A Huawei Kínában megkezdte hivatalosan is a használt termékek értékesítését.

Elsősorban telefonokról van szó, de más fogyasztói terméket is kínál az anyaországában a cég. A Huawei kiemeli, hogy a használt eszközök 120 pontos speciális teszten mennek át, illetve 100%-ban csak gyári alkatrészeket tartalmaznak, ezzel biztosítják, hogy a működésük és funkcionalitásuk hibátlan.

Az összes használt Huawei telefont új akkumulátorral és HarmonyOS 2.0 operációs rendszerrel szállítja ki a cég, 1 év jótállással. Ezzel úgy gondolják, hogy úgy kapja meg a vevő a készüléket, mintha egy új terméket vásárolna, csak annál olcsóbban.

A Huawei kétféle minőségi kategóriába sorolja a használt készülékeket:

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

  • 99%: újszerű megjelenés, enyhe használati nyomokkal, a képernyőn, vagy a készülékházon enyhe karcolásokkal. Minden funkciójában hibátlanul működő.
  • 90%: egy új készülékhez képest használati apróbb nyomok, a kijelzőn és a készülékházon néhány kisebb karc, esetleg kisebb ütések, vagy horzsolások. Minden funkciójában hibátlanul működő.

Közel százféle modellt kínál használtan a Huawei. Egy használt PORSCHE DESIGN Huawei Mate 30 RS telefon még így is átszámítva 500 ezer forintba kerül.  Egy használt Huawei P30 Pro átszámítva kb. 170 ezer forint.

Magyarországon nincs használt készülék értékesítése a Huawei-nek. Azonban például a Huawei adás-vétel Facebook csoportban számos használt Huawei telefon cserél gazdát. 2021. végén, 2,5 évvel a P30 Pro megjelenése után azt látni, hogy egy használt, de nem sérült 8 GB GB RAM-os és 256 GB-os modell ára kb. 80 ezer forinttól 120 ezer forintig terjed, függően az állapotától, a korától, az esetleges jótállástól és a tartozékoktól.

Üzleti szinten Magyarországon a Rendo kínál használt telefon felvásárlást. Egy Huawei P30 Pro (8/256 GB) tökéletesen működő állapotban, jó akkumulátorral és töltővel, kiváló külső állapotban kártyafüggetlenül jelenleg például 89 100 forintért ér, azaz ez a garantált felvásárlási ára.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával