Uncategorized

Hivatalos a Huawei P30 Lite, 48 megapixeles tripla kamerát kapott

Egy héttel a Huawei P30 és P30 Pro után a Huawei hivatalosan is bejelentette a Huawei P30 Lite-ot!

Huawei P30 Lite

Igazán érdekes középkategóriás modell lett a Huawei P30 Lite! Egyrészt külsőre nagyban hasonlít a P30-ra, persze azért vannak tetten érhető változások, de az biztos, hogy kifejezetten szép lett az új középkategóriás modell. Az előlapot a 6,15”-os LTPS kijelző fedi, 1080×2312 képponttal, amely alatt a Kirin 710-es SoC található meg. A telefon Nyugat-Európában 4 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral lesz elérhető, azonban egyes régiókban akár 6 GB RAM-mal is megvásárolható lehet.

Az apró kameraszigeten a kijelző tetején egy 24 megapixeles előlapi kamera csücsül. Ennél sokkal érdekesebb a hátlapi kamera rendszer, hiszen tripla megoldást kapunk. A főkamera 48 megapixel felbontással bír, ami mellé kapunk egy 2 megapixeles mélységéllesség érzékelő szenzort és egy 8 megapixeles ultra-széles látószöget biztosító kamerát.

Huawei P30 Lite

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A kétszínű hátlap alatt 3340 mAh kapacitású akkumulátor lesz megtalálható, ami USB-C-n tölthető, 18 wattos gyorstöltéssel is. Természetesen vagy 4G LTE támogatás, 802.11a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 4.2, NFC, OTG egyaránt.

Németországban hamarosan megjelenik a Huawei P30 Lite, Magyarországon várhatóan később érkezhet csak.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával