Uncategorized

A Baseus is beszáll az EV autó töltők piacára

Az elsősorban telefon és notebook kiegészítőiről ismert Baseus márka bemutatta az IFA 2023 kiállításon az első elektromos autó töltő prototípusát.

A vállalat rendkívül fontosnak tartja az elektromos autók töltőinek fejlesztését a cég életében. A Nebula Series Green GaN EV Charger sorozat ennek megfelelően a legjobban kiemelt termék lett a Baseus IFA 2023 standján.

A Baseus is beszáll az EV autó töltők piacára

A Baseus úttörő munkát végzett a Nebula Series Green GaN EV Charger fejlesztése során. Az EV-töltőről azt állítják, hogy képes hatékonyan megtartani az üresjárati energiát, miközben optimalizálja a hőkezelést és a biztonságot. 11 szintű önszabályozó mechanizmussal rendelkezik, és kültéren is használható, köszönhetően az IP55 vízálló besorolásának. Az új Baseus EV töltő támogatja a távoli 5G-aktiválást, a valós idejű töltési állapotot és a plug-and-charge funkciót a Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott kiegészítő alkalmazással.

A Baseus is beszáll az EV autó töltők piacára

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Baseus által a 2023-as IFA kiállításon bemutatott termékkínálata változatos és számos termékkategóriát lefed. A hagyományos Blade sorozatú power bankoktól a GaN-töltőkig, az ultragyors asztali töltőkig egészen kiemelkedő. A kínálatban megtalálhatóak a márka első Eli Sport 1 Series open-fit fülhallgatói is fiataloknak.

A Baseus nem közölt árakkal és elérhetőséggel kapcsolatos információkat az izgalmas új Nebula Series Green GaN EV Chargerről. Ugyanakkor a márka 2023-as őszi kollekciójában szerepel, ami azt jelenti, hogy ezek a részletek hamarosan megjelenhetnek. 

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával