FunkciókHírek

GPU Turbo: lenyűgöző grafikai teljesítmény a Huawei telefonoknak

A Huawei bejelentette a GPU Turbo nevű grafikus feldolgozás gyorsító technológiáját, amely a hardveres és szoftveres megoldásokat úgy kombinálja, hogy energiahatékonyan növelje az okostelefonok grafikus teljesítményét.

GPU Turbo: lenyűgöző grafikai teljesítmény a Honor telefonoknak

A GPU Turbo főbb előnyei

  • Újraszervezi a hagyományos grafikus feldolgozási frameworköt a rendszer alsóbb rétegeiben, ami nagyban javítja a felhasználói élményt.
  • 60%-kal növeli a grafikus feldolgozás hatékonyságát, miközben 30%-kal csökkenti az SoC energiafogyasztását, ezzel a GPU Turbo meghaladja az okostelefonok teljesítményének és energiafogyasztásának egyensúlyát.
  • A Honor ezközök kiemelkedő grafikus minőséget érnek el a GPU Turbo segítségével, még akkor is, ha a mobilos játék nem támogatja a HDR-t.
  • A nagy grafikus teljesítmény igényű játékok esetében a legnagyobb a hatékonysége, növeli a játék sebességét és optimalizálja a játékélményt.
  • A Honor okostelefonok egyik legfontosabb képességévé válik a GPU Turbo, amelynek integrálása a hardver és az EMUI szoftver közé sokkal simább, szebb játékokat eredményez.
  • A jövőben AR és VR támogatással újabb szektorokban lesz bevethető a GPU Turbo, mint például a virtuális tanítás, az online vásárlás, távorvoslás, hogy a felhasználók a legjobb grafikai élményt éljék át.

Minden a GPU Turbo technológiáról, amit tudni akartál

A GPU Turbo folyamatosan válik elérhetővé a korábbi modellekre, illetve az újabbak már gyárilag tartalmazzák majd ezt.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
FoneArena

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával