Frissítés

Hivatalos: Huawei Android 7.0 és EMUI 5.0 frissítés

A Huawei hivatalosan is kiadta, hogy mely okostelefonjai frissülnek első körben az Android 7.0-ra az EMUI 5.0 felülettel!

huawei-emui-5-0-frissites

Itt az EMUI 5.0

A Huawei úgy tekint az EMUI 5.0-ra, mint az eddigi legnagyobb változásra a saját felhasználói felületében, az előző verziókhoz képest külső és belső átalakulás is történt. Az EMUI 5.0 újdonságairól ide kattintva lehet részletesebben olvasni.

Az első frissítések

Az Android 7.0 Nougat frissítés a Huawei P9, a P9 Plus, a P9 Lite, a Mate 8, a nova, a nova Plus modellekkel indul 2017 első negyedévében, egyelőre erről pontos dátum még nincs.

Hol vannak a Honorok?

A Huawei Európában különálló brandként kezeli a Honor készülékeket, emiatt a Huawei bejelentések azokra nem szoktak kitérni, külön kommunikálnak róla. Bár itt hivatalos kommunikáció még nincs, egészen valószínű a Honor 8 és a Honor 7 Lite frissíthetősége, a többi modellé viszont kérdéses.

Hogyan frissülnek a telefonok?

A többi frissítéshez hasonlóan az Android 7.0 Nougat és EMUI 5.0 is OTA rendszeren keresztül érkezik, a készülék Frissítés menüpontja, vagy a HiCare applikáció jelezni fog, amint a Huawei elérhetővé tette a legfrissebb szoftvert az adott készülékre.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Frissítés nélkül maradók

Sajnos beigazodott azon gyanú, hogy egyes készülékek nem lesznek frissíthetők Android 7.0-ra. A Huawei svájci ágazatának közleménye szerint a Huawei Mate S, a P8, a P8 Lite, a GX8 (G8) és a ShotX nem fogja megkapni az új rendszert.

EMUI 5.0 vs EMUI 4.1

EMUI 5.0 vs EMUI 4.1 – négy újdonság, amiről jó ha tudsz

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával