HírekKiegészítők

Úszásra is jó a Huawei Band 3 Pro

A Huawei bemutatta az új Band 3 Pro okoskarkötőt, amely tovább fejlődött az elődjéhez képest.

Úszásra is jó a Huawei Band 3 Pro

Egy 0,95”-os AMOLED színes érintőkijelző az alapja az egész okoskarkötőnek, amly 2.5D ívelt lekerekítést kapott a széleken. A belső felén egy speciális pulzusmérő van, amely infravörös szenzorral rendelkezik és mesterséges intelligenciával van kiegészítve. Ennek segítségével éjszaka zavaró fény és világítás nélkül képes mérni a pulzust és a Huawei TruSeen 3.0 technológia segítségével nyomonköveti egész nap a pulzus alakulását.

Úszásra is jó a Huawei Band 3 Pro

A begyűjtött adatokból egy speciális algoritmus megállapítja hogyan alszik a viselője és hat különböző alvási problémára tudja felhívni a figyelmet és tanácsot adni, hogyan lehet jobban aludni, hogy reggel frissebben keljen a tulajdonos.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Sportoláshoz a beépített GPS-szel nyomonkövethető az útvonal, így a Huawei Band 3 Pro okoskarkötő az edzések során is jó szolgálatot tesz, ráadásul képes mérni a VO2 max szintet is. Futás mellett úszárra is tökéletes, 50 méter mélységig vízálló, illetve rendelkezik külön úszó móddal, amely elemzi az úszásnemet és ennek megfelelően tanácsokat ad, hogyan lehet tovább fejlődni.

Úszásra is jó a Huawei Band 3 Pro

Az érintőkijelzőn keresztül minden vezérelhető, beleértve a beérkező telefonhívások, amelyeket kijelez a karkötő, vagy éppen üzenetek, egyéb értesítések.

Úszásra is jó a Huawei Band 3 Pro

Fekete, kék és arany színű szíjjal is megvásárolható lesz a Band 3 Pro, amelynek 7 órás üzemidejével egy teljes maraton lekövetésére is tökéletes lesz. Az ára 99 euró.

Kíváncsi vagy a Mate 20 Pro, vagy a Mate 20 telefonra? Az új okoskiegészítőkre? Itt megtalálsz mindent a Mate 20 széria londoni bemutatójáról!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával