HírekKiegészítők

Debütált a Huawei Band 3e okoskarkötő

Új, kedvező árazással rendelkező fokoskarkötőt jelentett be a Huawei Band 3e néven.

Huawei Band 3e

A Mate 20 széria bemutatójával együtt debütált a Huawei Band 3e, amely nem csak egy okoskarkötő. Bár alapból hordhatjuk csuklón a gumi szíjjal, de van egy Footwear Mode is, lehetőség van a cipőre helyezni és ennek segítségével precízebben mérni a futási adatokat.

Huawei Band 3e

A beépített 6 tengelyes giroszkóp segítségével méri az adatokat és a Huawei mérései szerint a Band 3e ezzel 97%-os pontossággal tudja követni a futást, illetve egyébb mozgást.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Band 3e

A futás mellett a vízben sem érzi rosszul magát a Huawei Band 3e, ugyanis 50 méter mélységig vízálló. A 0,5”-os méretű PMOLED kijelzőjével és beépített akkumulátorával 14 napos üzemidőre képes az okoskarkötőként, illetve 40 órán keresztül üzemel futó üzemmódban.

Természetesen az aktivitás mérésen kívül jelzi az értesítéseket, hívásokat, illetve beépített pulzusmérésével figyeli a testi változásokat is. Az apró, 17 grammos kiegészítő fekete, szürke, rózsaszín, narancs és cián színben lesz elérhető.

Kíváncsi vagy a Mate 20 Pro, vagy a Mate 20 telefonra? Az új okoskiegészítőkre? Itt megtalálsz mindent a Mate 20 széria londoni bemutatójáról!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával