Hírek

Huawei Card: fizikai bankkártyát jelentett be Richard Yu

A Huawei P40 széria kínai debütálásán Richard Yu bejelentett egy új terméket, ami nem más, mint a Huawei Card.

Kína legnagyobb fizetési szolgáltatója, a UnionPay segített létrehozni a bankkártyát, amely fizikai és virtuális egységgel is rendelkezik, utóbbi esetben az adatokat a telefon egy külön biztonsági tárhelyen, titkosítva tárolja.

Huawei Card: fizikai bankkártyát jelentett be Richard Yu

A bankkártyának, ami valószínűleg inkább egy hitelkártya (egyelőre erről nincs pontos információ) nincs első éves díja, illetve a Huawei elengedi a második év díját is azok számára, akik egy bizonyos összeg felett költenek Huawei Pay-en keresztül.

A Huawei Card további előnyöket kínál a kínai felhasználókat, így megfelelő költési szint felett egyes vasútállomásokon és repülőtereken exkluzív üzleti várókba kapnak belépő. További speciális promóciók is várhatók a Huawei Pay-en keresztül, például vásárlások után pénzvisszatérítés.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Egyelőre nem tudni, hogy mikor startol a Huawei Card Kínában és hogy pontosan milyen feltételek mellett. Attól nem kell tartanunk, hogy a szolgáltatás egyhamar Magyarországon is elérhető volna, bár februárban Richard Yu azt mondta, a Huawei Pay mobilfizetési szolgáltatást szeretnék 1-2 éven belül az EU-ban is elindítani.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával