Funkciók

Elérhető a Huawei Cloud tárhely bővítése

Február eleje óta elérhető hazánkban a Huawei Cloud, most pedig már lehetőség van az ingyenes tárhelyet fizetőssel bővíteni.

A Huawei Cloud elérhető azok számára, akik készülékén legalább az EMUI 5.1, vagy frissebb rendszer fut. Számukra a Huawei ingyenesen ad 5 GB-ot, amire menthető automatikusan a Galéria képei, videó, a négyjegyzés, a naptár, a WiFi beállítások, a jegyzetek, illetve akár a hangfelvételek és a telefonhívások tiltólistája is.

Huawei Mobile Cloud Magyarországon is

Mostantól már lehetőség van arra, hogy az 5 GB-os ingyenes tárhelyet tovább bővítse, akár havi, akár évi finanszírozással.  A legkisebb tárhely bővítési opció 50 GB, amelynek ára havi szinten 0,99 euró, vagy egy évre 11,88 euró. Ez azt jelenti, hogy kb. havi 320 forintért lehet tovább bővíteni a Huawei Cloud tárhelyet, amely elég baráti.

A középső tárhely opció 200 GB, ez havi 2,99 euróba kerül, vagy éves szinten 35,88 euróba. A legnagyobb lehetőség a 2048 GB, azaz 2 TB-os tárhelyet is lehetőség van használni, ha valakinek ekkora méret szükséges és ennek az ára sem vészes. Egy hónapra mindösszesen 9,99 euró, vagy éves fizetési konstrukció esetén 119,88 euró.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Cloud tárhely bővítés előfizetéséhez a Huawei Wallet alkalmazáson keresztül lehet fizetni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával