Hírek

Kínába érkezik a Huawei Enjoy 9S

A Huawei Kínában mutatta be az Enjoy Series legújabb tagját, amely a  P Smart+ 2019 ázsiai kiadása lett.

Az új Huawei Enjoy 9S okostelefon 6,21”-os FullHD+ kijelzőt kapott, amely üveg borítása szélein 2.5D ívelt lekerítést kapott. A készülék Kirin 710-es SoC-vel rendelkezik, mellé 4 GB RAM került, míg a háttértár 64 GB, vagy 128 GB lehet. Érdekesség, hogy az európai P Smart+ 2019 csak 3 GB RAM-ot kapott, tehát az ázsiai kiadás ebből a szempontból jobban felszerelt.

Kínába érkezik a Huawei Enjoy 9S

A készülék üveg hátlapján három kamera van, ebből a 24 megapixeles főkamera mellett van egy 2 megapixeles másodlagos szenzor és egy 16 megapixeles ultra-széles látószögű kamera is. Az előlapra 8 megapixeles szelfi kamera került, ez egy Dewdrop notch-ra, azaz szenzorszigetre került. Az Enjoy 9S Dual SIM-es, 4G VoLTE támogatássa, 802.11ac WiFi-vel, 2,4 és 5 GHz-es sávval, Bluetooth .4.2-vel, GPS-szel és GLONASS-szal. A 3400 mAh kapacitású akkumulátor speciális energiatakarékos megoldásokat kapott az Android 9.0 Pie és EMUI 9.0 rendszer alatt.

A Kínában megjelenő GPU Turbo 2.0-t kapó Huawei Enjoy 9S modell fekete, piros és kétszínű kék árnyalatban lesz megvásárolható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával