HírekKiegészítők

Huawei FreeBuds: vezeték nélküli headset 10 órás üzemidővel

A Huawei FreeBuds egy új, vezeték nélküli Bluetooth headset, amely rendkívül kisméretűre sikeredett.

Nyilván nem meglepő, az Apple AirPods és a Samsung Icon X mintjára a Huawei is kiadott egy apró méretű sztereó Bluetooth headsetet, amely szinte csak egy fülbe illeszthető résszel rendelkezik, ezáltal rendkívül kisméretű.

A Huawei megoldása is sztereó és gyárilag egy töltő bölcsővel érkezik, ami nem meglepő, hiszen az apró méretű headsetbe nem is lehetne hagyományos csatlakozókat bedugni a töltéshez. A vállalat azt ígéri, hogy a FreeBuds egy töltéssel 10 óra zenelejátszásra képes, illetve amikor nem használjuk, akkor a tokjában töltődik. Ez az üzemidő közel kétszer akkora, mint amennyit az Apple ígér az AirPods esetében, persze kérdés, hogy a mindennapi élet során valójában mennyit fog tudni ténylegesen a Huawei FreeBuds.

Fekete és fehér színben egyaránt elérhető lesz a Huawei Freebuds, az európai ára 159 euró lesz, ez átszámolva kb. 50 ezer forintot jelent, amely kevesebb, mint az Apple AirPods ára. Arról nincs információ, hogy pontosan mikor adta ki a Huawei a FreeBuds headsetet, egyelőre ugyanis néhány képen látni csak, még pontos specifikációt sem adott közre a vállalat.

 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
The Verge

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával