HírekKiegészítők

Huawei Freelace Bluetooth headset Magyarországon

Magyarországon is piacra került a Huawei legutóbbi Bluetooth headsete, a különleges megoldást alkalmazó Freelace.

Huawei Freelace Bluetooth headset Magyarországon

A fekete, és narancs színben is megjelent Huawei FreeLace headset egyik érdekessége az, hogy a kábelbe be van építve az USB-C csatlakozó, ami zenehallgatás közben nem is látszik, de ha széthúzzuk a headsetet, akkor közvetlenül az USB-C-s telefonunkba dughatjuk azt és a házon belüli fejlesztésű Huawei HiPair megoldással könnyen tölthető és csatlakoztaható.

A headset 9,2 mm-es hangszórókat tartalmaz, többek között TPU-t és titánt is felhasznált, amivel minőségi zenehallgatást és igazán mély basszust ígér a Huawei. A speciális USB-C-s csatlakoztathatósággal 5 perc töltés során 4 óra zenehallgatásra elég töltést tud felvenni a kiegészítő, míg teljes feltöltés esetén 18 órán keresztül használható.

Huawei FreeLace: vezeték nélküli headset különleges megoldásokkal

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

A színes borítású vezeték, amely a két fülhallgatót összeköti nikkel-titán ötvözetet és folyékony szilikont is tartalmaz, amely célja az, hogy tökéletesen felvegye a viselője nyakának formáját és kényelmes  legyen órákon keresztül használva is. A Huawei FreeLace IPX5 por- és vízállósággal rendelkezik, úszásra nem alkalmas, de egy kis eső nem okoz gondot, közben is használható.

A Huawei Freelace (CM70-C) bluetooth headset Magyarországon első körben fekete és narancs árnyalatban jelent meg 22 900 forintos áron. A SHOPMARK-ban lévő Huawei Experience Store-ban, valamint az Arena Mallban lévő Huawei Pop-up Store-ban már megtekinthető, megvásárolható, lassan pedig a többi hivatalos viszonteladónál is fel fog tűnni a kínálatban.

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker