Hírek

Elindult a Huawei Galéria Hónap fotója verseny

Meghirdetjük az első Huawei Galéria Hónap fotója pályázatot, amelyben a Huawei okostelefonokkal készült képekkel lehet nevezni.

Huawei Galéria Hónap Fotója - 2019 június

A pályázat célja, hogy a Huawei Galéria mobilfotós csoportba még több szemkápráztató telefonnal készült kép kerüljön, ezzel szolgálva megfelelő alapot azon felhasználóknak, akik szeretnék vásárlás előtt látni, hogy milyen képet készít egy-egy telefon, vagy csak szívesen néznének gyönyörű mobilfotókat.

A pályázatot minden hónapban meghirdetjük és havonta új témában várjuk a fotókat. 2019. június témája: Kisütött a nap!

Hogyan lehet részt venni?

  1. Légy tagja a Huawei Galéria Facebook csoportnak
  2. Tölts fel a csoportba fotót, amit a Huawei készülékeddel alkottál
  3. A feltöltés során add meg a szövegben a telefonod típusát
  4. A szövegben add meg a #kisutottanap hashtaget

Pályázni 2019. június 1-30. között lehet. Eredményhirdetés: 2019. július 1.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Minden poszt az adminisztrátorok engedélyével kerül ki a Huawei Galéria csoportba. A poszt törlésre kerülhet, amennyiben annak minőségét az adminisztrátorok nem találják megfelelőnek, nincs feltüntetve a telefon típusa, amivel készült (nem egyértelműen azonosítható, kereshető név megjelölések törlésre kerülnek, pl. M20P, P20P, Mate P20). A pályázatban csak azok vesznek részt, akik a poszt szövegében a #kisutottanap hashtaget használják (egyéb hashtagek, nem helyes megnvezések, pl. #kisütöttanap, #kisutotanap nem vesznek részt a pályázatban) és a pályázat témájába (Kisütött a nap!) illeszkedő tartalommal rendelkezik. Egy bejegyzésben kizárólag egy darab fotóval lehet nevezni.

Nyertes megállapítása

Minden hónapban két nyertest fogunk hirdetni. Az egyik nyertest zsűri választja (a Huawei Galéria és a Huaweiblog szakmai stábja), a másik nyertes pedig közönség szavazatok alapján nyerhet, a képre érkezett legtöbb szavazattal.

A nyertes képeket közzétesszük a HuaweiBlog.hu blogon és annak további social media felületein, a készítő nevének feltüntetése mellett.

 

A teljes részvételi szabályzatért kattints ide!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával