Hírek

Vigyázat! Hamisított Huawei telefonokkal próbálnak meg átverni!

Aki apróhirdetések között, használtan vásárolna Huawei készüléket, az legyen figyelmes, feltűntek hazánkban is a hamisított Huawei P9 modellek!

huawei-p9-hamisitvany-1

Elsősorban a Jófogás.hu apróhirdetési oldalon aktivizálódtak a csalók, akik Huawei P9 és Huawei P9 Lite néven próbálnak meg kedvezőnek tűnő áron értékesíteni olcsó, gyenge minőségű hamisítványokat!

A hamisított telefonok általában már képen is kiszúrhatók, illetve személyesen is feltűnő lehet, hogy máshogy néz ki, mint például a viszonteladóknál kiállított eredeti darab.

Ezen csaló emberek a vásárlók jóhiszeműségét használják ki és próbálnak nyerészkedni rajtuk azzal, hogy eredetinek nevezve adják el az ismeretlen hardveres képességgel és gyenge minőséggel kialakított hamisított készülékeket. Ezek meg sem közelítik az eredeti Huawei készülékek minőségét, azok tulajdonságait.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Javasoljuk, hogy elsősorban hivatalos viszonteladóktól vásároljon mindenki, azonban ha mindenképpen használt telefon vásárlásra adja a fejét a vevő, akkor leellenőrizhető, magyarországi számlával rendelkező modellt keressen, a Huawei ügyfélszolgáltata IMEI szám alapján be tudja azonosítani a készüléket, megerősítve annak eredetiségét.

https://huaweiblog.hu/huawei-honor-vasarlas/

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával