Hírek

Huawei Karrier Nap Budapesten november 15-én

A Huawei nagy erőkkel bővíti a hazai bázisát, amelynek kapcsán sok új alkalmazottat keresnek.

Huawei Karrier Nap Budapesten november 15-én

A hazai iroda november 15-én, Budapesten tart egy nyílt napot, ez lesz az első Huawei Karrier Nap. A helyszín: Loffice Budapest (1061 Budapest, Paulay Ede u. 55.).

A Huawei Karrier Napon ott lesz az iroda nagyja, nem csak a vezetők, hanem azok is, akikkel a leendő munkavállalók együtt dolgozhatnak majd a jövőben.

A következő területekre keres a Huawei alkalmazottakat

Retail

Huawei Karrier Nap Budapesten november 15-én

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

„A csapat feladata a különböző eladáshelyi marketing eszközök és értékesités-segitő aktivitások koordinációja, promócióink BTL követése. Működésünknek három alappillére van: a Field Force, a Training, illetve a Trade Marketing Management. A Field Force csapat tagjai a területi vezető, illetve a promoter kollégák, akik az ország több száz boltjának visszatérő látogatói annak érdekében, hogy a betérő érdeklődők a lehető legjobb vásárlói élménnyel gazdagodjanak látogatásaik alkalmával. Munkájukat Field Force Managerünk, vele szoros együttműködésben pedig partnerügynökségeink tartják kezükben.Trainingekkel kapcsolatos teendőinket Chief Training Officer kollégánk menedzseli. Feladatköre nem merül ki abban, hogy partnereink és kollégáink számára tart termékismereti, és értékesités-technikai képzéseket, hiszen számtalan egyéb kommunikációs csatornán is találkozhattok vele, legújabb készülékeink, technológiai fejlesztéseink első számú hírnökeként. Csapatunk egészének szupportív tagja a Retail Specialist munkatársunk és az összes aktivitást összefogó felelős vezetőnk, a Retail Manager is.”

Service

Huawei Karrier Nap Budapesten november 15-én

„Csapatunk az eladott termékek utóéletéért felelős. A rendelkezésre álló csatornákon keresztül igyekszünk minden termékekkel kapcsolatos információt, tippet és segítséget megosztani a végfelhasználókkal. Kiemelt feladatunk az ügyfélszolgálatunk és a szervizünk támogatása és fejlesztése, hogy az esetleges szervizes beavatkozás a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon ügyfeleink számára. Célunk ügyfeleink biztosítása arról, hogy a termékeik megvásárlását követően sem feledkezünk meg róluk, sőt számos lehetőséget nyújtunk számunkra a Huawei-el való interakcióra. Mindennapjainkban teljeskörű technikai támogatást nyújtunk a közvetlen kollégák, területi képviselők, disztribútorok, operátorok számára: megelőzzük a panaszokat, a már meglévőket rendezzük és akár jogi oldalról is elbíráljuk azokat, a már rendezett, vagy még rendezetlen garanciális és nem garanciális eseményeket pedig monitorozzuk és elszámoljuk.”

Sales

Huawei Karrier Nap Budapesten november 15-én

„Eladunk. Csapatunkban mindenki eredmény – és sales orientált, a Work Hard, Play Hard elv nálunk teljesen helytálló. Ez a terület minden nap új kihívásokat tartogat, mégis mindannyian szomjazunk a sikerre, így könnyen vesszük az akadályokat. Jelenleg négy ügyfélmenedzser és két specialista kolléga dolgozik csapatunkban a Sales igazgató mellett. Az év még nem ért véget, ezért nagy a hajtás jelenleg is, ugyanakkor mindig nagy segítség az, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat értékesítünk, melyekben töretlen a bizalmunk.”

GTM Team

Huawei Karrier Nap Budapesten november 15-én

„We, as a team, conduct planning from the beginning of every product life cycle, and work with everything to support the successful launch and penetration of our products. We communicate not only handset, but tablet, wearable and PC in order to build the full portfolio with Huawei Ecosystem. We are doing logistics: We arrange delivery from end to end to secure better supply for our final consumers in Hungary. We do testing, too: focusing on both the quality of hardware and software to ensure the security of our consumers. Last, but not least: we are huge in teamwork.We all work together for the mission to provide better service for our consumers. Our boys are responsible for the device testing during the whole life cycle, the girls are handling all terminal goods and accessories delivery to both operators and distributors, while the team leader controls all product related tasks from the beginning of life cycle till the launch and later end of market.”

A Huawei Karrier Nap egy egész napot felölelő rendezvény, ahogy többféle aktivitás várható, nem csak a résztvevők szakmai kompetenciáit tesztelik, hanem kötetlen beszélgetések és kapcsolatépítés is lesz, mellette pedig igazi élményeket adó feladatokkal várja a résztvevőket a Huawei.

Jelenleg számos nyitott pozíció érhető el a Huawei Magyarországnál, ezek a következők:

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával