Huawei közösség Facebook csoport

huawei-kozosseg-banner

A Huawei közösség Facebook csoport 2016. június 30-án azzal a céllal jött létre, hogy a HuaweiBlog.hu felületet adjon a rajongóknak a kommunikációra. A csoportban Huawei és Honor tulajdonosok beszélhetik meg egymás között a készülékeiket érintő kérdéseket, tapasztalatot cserélhetnek, illetve segíthetik egymást.

A csoport gyorsan Magyarország legnagyobb Huawei rajongói Facebook csoportjává vált és dinamikusan növekszik. Csoportunk mára nagyjából 25 000 tagot számál.

Ha Huawei, vagy Honor eszközöd van, akkor neked is a Huawei közösségben a helyed! Gyere, csatlakozz!

Amennyiben Huawei, vagy Honor készüléket, kiegészítőt adnál el, vagy vásárolnál használtan magánszemélyektől, akkor csatlakozz a Huawei és Honor adás-vétel csoportunkba is.

Szeretsz fotózni a Huawei, vagy Honor okostelefonoddal? Megnéznéd mások milyen képeket alkotnak vele? Akkor csatlakozz a Huawei Galéria csoportunkhoz!

A HuaweiBlog.hu és a Huawei közösség a Huawei Magyarországtól teljesen független, nem hivatalos kezdeményezésen alapul. Minden, a jelen weboldalon megjelenő, megemlített vagy más módon felhasznált védjegy vagy logo a Huawei vagy harmadik személyek tulajdona.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával