Frissítés

Elindult a Huawei Mate 10 Lite Android 8.0 Oreo frissítése

Magyarországon is elindult a Huawei Mate 10 Lite okostelefon Android 8.0 Oreo frissítése.

Huawei Mate 10 Lite Android 8.0 Oreo frissítés

Előzőleg írtunk arról, hogy Németországban elindult a Huawei Mate 10 Lite Oreo béta tesztelése, azonban úgy tűnik, hogy ez mégsem annyira béta tesztelés, hanem már a végleges update első kiadásairól van szó. Előbb Olaszországban, majd tegnap Magyarországon is felbukkant az Android 8.0 Oreo frissítés a Huawei Mate 10 Lite modelleken!

Több olvasónk is jelezte, hogy a Telekomnál vásárolt Huawei Mate 10 Lite okostelefonjukra tegnap megkapták az RNE-L01 8.0.0.330(C432)-es rendszerfrissítést, amely Android 7.0-ról Android 8.0 Oreóra váltotta a készülékük szoftverét, elhozva az EMUI 8.0-t és számos más újdonságot.

Nézzük a changelogot, mi mindent tartalmaz az Android 8.0 és EMUI 8.0 a Huawei Mate 10 Lite számára.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

  • Intelligens funkciók Az új lebegő Navigációs dokk segítségével végezheti a gyakran használt műveleteket bárhol a képernyőn. Az új főképernyő gyorsindítók segítségével gyorsan elérheti a leggyakrabban használt alkalmazás funkciókat. Egyszerűen tartson nyomva egy alkalmazás ikont a gyorsindító menü megjelenítéséhez.
  • Gyorsabb A mesterséges intelligenciára épülő optimalizációk nagyobb stabilitást, gördülékenységet és sebességet hoznak. A rendszer indulása gyorsabb, a videók simábbak, és a nagyobb mennyiségű bélyegképek gyorsabban töltenek be.
  • Biztonságosabb Élvezze a rendszer és személyes adatok védelmét a rendszerbiztonság új frissítésével és a PrivateSpace segítségével.
  • Az intelligens tippek gyorsabb és okosabb módokat ajánlanak a telefon kezelésére, a megfelelő felhasználási helyzetekben megjelenve és a felhasználási szokásaira reagálva.
  • A PrivateSpace menü optimalizálásra került, így még könnyebb PrivateSpace-t létrehozni a készüléken. Mostantól lehet fájlokat mozgatni a MainSpace és PrivateSpace között könnyedén.
  • A Névjegyek és E-mail alá mostantól szinkronizálhatja a kapcsolatok LinkedIn karrier információit.
  • A Beállítások áttervezésre került a tisztább és intuitívabb elrendezéshez.
  • A Galériában mostantól van szemetes, amiből visszahozhatja a törölt képeket 30 napig. A véletlenül törölt fotókat egy mozdulattal visszahozhatja.
  • A Telefonkezelő egyszerűsítésre került, hogy könnyebben kezelhesse a készüléket. A normál tisztítás gyorsabb lett, a mély tisztítás pedig átfogóbb.
  • A készüléke mostantól két különböző Bluetooth eszközre csatlakozhat egyszerre, mint egy karkötő és autó.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogon? Jelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla! Ennek a frissítésnek a tippjét köszönjük Dávidnak, illetve a többi HuaweiBlog olvasónak!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával