Frissítés

Megjött a Huawei Mate 10 Pro eddigi legjobb frissítése

A Huawei Mate 10 Pro is megkapta a P20 Pro egyik legjobb funkcióját, az állvány nélküli hosszú záridős felvételeket.

Megjött a Huawei Mate 10 Pro eddigi legjobb frissítése

Magyarországon is elindult a Mate 10 Pro 145-ös számú frissítése (BLA-L09 8.0.0.145(C432), BLA-L29 8.0.0.145(C432)), amely OTA-n keresztül érkezett. A csomag, amely csak a frissítéseket tartlamazza 628 MB, aki pedig a teljes ROM-ot frissíti, annak 3,07 GB méretű.

A frissítéssel elérhetővé válik a kamera alkalmazásban az Éjjeli felvétel, ami lehetőséget nyújt arra, hogy állvány nélkül, kézből is lehessen hosszú, akár 5 másodperces záridővel képet készíteni anélkül, hogy bemozdulna a felvétel. Ez az AIS-nak, azaz a mesterséges intelligencia alapú képstabilizációnak köszönhető.

A 145-ös szoftver ezen kívül elhozza a játékajánló funkciót a Legjobb alkalmazások mappába és optimalizálja a Google Duo videóhívások minőségét. Új funkcióként elérhető a VoLTE és a VoWiFi a készülé tulajdonosainak, azonban ennek elérhetősége szolgáltatófüggő.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla! Ennek a frissítésnek a tippjét köszönjük Zolinak, illetve a többi HuaweiBlog olvasónak!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával