Frissítés

Huawei Mate 10 Pro GPU Turbo frissítés

A Huawei Mate 10 Pro okostelefonokra is elindult a GPU Turbo funkciót tartalmazó frissítés.

Huawei Mate 10 Pro GPU Turbo frissítés

Elsőnek a Telenor által kiadott Single SIM modellekre vált elérhető itthon információink szerint a BLA-L09 8.0.0.148(C432) szoftver kiadás, amely 550 MB méretű csomagként érkezik a telefonokra.

A frissítés tartalmazza a GPU Turbo funkciót, ennek működéséről itt írtunk. A szoftver update hozzáadja az applikáció kínálathoz a Game Suite alkalmazást, amely a zavartalan játékélményeket szolgálja. A frissítéssel a 2018. júliusi Google biztonsági javítások is telepítésre kerülnek.

A 148-as szoftver frissítés mindezeken kívül javítja a Bluetooth kapcsolat minőségét, a jobb internetböngészés érdekében optimalizálja a mobiladat-hálózat stabilitását, illetve javítja a Google Play Zene működési hibáját, ami akkor lép fel, ha a járműben az Android Auto alkalmazáshoz csatlakozik.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Optimalizálásra került a képernyőfelvétel funkció, aminek segítségével időkorlát nélkül készíthető képernyővideó. A szoftver javítja a szűrőnevek megjelenítését a fényképszerkesztő képernyőn.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla!

Ennek a frissítésnek a tippjét köszönjük Józsefnek.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával