Hírek

Itt a Mate 20 Pro DxOMark kamera tesztje

A Mate 20 Pro telefont is letesztelte a DxOMark és úgy tűnik, a Huawei megerősítette helyét a legjobb kamerás telefonok dobogóján.

200 milliónál több leszállított Huawei telefon 2018-ban

2018 tavaszán robbantott a Huawei azzal, hogy akkor a P20 rögtön bemutatója idején a második legjobb pontszámot kapta a DxOMark tesztjén, míg a három kamerás P20 Pro az első lett. A Mate 20 Pro nem előzte meg pontszámban a P20 Prót, ugyan úgy 109 pontot kapott, ezzel A huawei készülékei foglalják el a dobogó első két helyét.

A Mate 20 Pro 114 pontot kapott fotózás terén, 97 pontot videózásra, ami azt jelenti, hogy kiváló fotók és videófelvételek készíthetők vele, közel bármilyen helyzetben. A DxOMark véleménye szerint állókép módban a Mate 20 Pro három kamerája jó expozícióval és széles dinamikatartománnyal rögzíti a képeket, kontrasztosabb helyzetek esetén is kiváló fény- árnyék részletesség látható. A zajszint jó az alacsony fényszint esetén is, mellette pedig a színhelyesség is kifejezetten jó. Az autofókusz gyors, a zoom jól működik, így kevés kihívója van a készüléknek.

Itt a Mate 20 Pro DxOMark kamera tesztje

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A DxOMark persze nem csak dicséri a készüléket, rámutat a fejlesztendő pontokra. Ilyen az, hogy ha teljesen pixelekig nagyítjuk a képeket, akkor a képpontok túl finomra, kicsit természetellenesre vannak renderelve. A portré módban az arcok túl lágyra sikerülnek, alacsony részletességgel, míg a vaku használata esetén nem mindig következetes az autofókusz.

A Huawei Mate 20 Pro DxOMark tesztje itt található.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával