Funkciók

A Huawei P20 Pro a legjobb kamerás okostelefon

A Huawei P20 Pro hátlapján található három kamera nem csak a megapixel hajhászásról szól, a telefon azonnal elnyerte a legjobb kamerás telefon címét.

Huawei P20 Pro bemutató

A képminőség referenciaértékeként tekinthető a DxOMark tesztje, amelyen a Huawei P20 Pro az eddigi legjobb eredményt érte el az okostelefonok között 109 összesített pontszámmal. Ezzel megelőzte a Samsung Galaxy S9+-t, az Apple iPhone X-et és a Google Pixel 2-t is a vállalat megoldása.

A fotó pontszám 114 lett, míg a videós 98, ezzel pedig az összesített 109 pontot megszerezve, 10 pontot vert a 3. helyezettre.

Huawei P20 Pro DxOMark eredmény

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei P20 Pro hátoldalán a fő kamera egy 40 megapixeles, 1/1.73”-os színes szenzor Quad Bayer struktúrával és f/1.8-as apertúrával. A monokróm szenzor 20 megapixeles, 1/2.78”-os mérettel, f/1.6-os apertúrával. Ezen kívül a Huawei alkalmazott egy harmadik szenzort is, egy 8 megapixeles, 1/4,4”-os RGB érzékelőt, amely telefotó lencsét kapott azért, hogy jobb minőségben lehessen zoomolni a készülékkel.

Ezzel a Huawei P20 Pro a DxOMark tesztje szerint a jelenlegi legjobb kamerájú okostelefon a piacon. A második helyen a Huawei P20 áll. A Huawei P20 Próval készítettünk számos képet Párizsban, ezt itt nézhetitek meg.

A Huawei P20 Pro magyarországi áráért és elérhetőségéért kattints ide! 

Forrás
DxOMark

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával