Frissítés

Huawei Mate 20 Pro 146-os frissítés érkezett

A Huawei Mate 20 Pro megkapta a 146-os szoftverfrissítés, amely több javítást és optimalizációt is tartalmaz a készülék számára.

A LYA-L29 9.0.0.146(C432E10RP16) build számú frissítés 559 MB méretű és a Dual SIM-es Mate 20 Pro modellekre érkezett.

Huawei Mate 20 Pro 146-os frissítés érkezett

A frissítés telepítésével optimalizálásra kerül az arcfelismerés bizonyos körülmények között, illetve a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó működésén is javítottak, hogy még gyorsabb legyen a feloldás. A Google Térképek szoftverhez is érkezett egy optimalizáció a jobb pozícionáláshoz.

A Google Messages üzenetkezelő alkalmazás értesítései esetében kijavít a szoftver egy hibát, ami miatt nem jelent meg értesítési jelvény amikor üzenet érkezett.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A frissítés integrálja a Google 2018 novemberében kiadott biztonsági javításait, amelynek célja a rendszer védelmének fokozása.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával