Frissítés

Elérhető a Mate 9 GPU Turbo frissítés

A Huawei Mate 9 számára is elérhetővé vált a GPU Turbo és más változásokat is hozott a 377-es frissítés.

A MHA-L09 8.0.0.377(C432) build számú frissítés 761 MB méretű, a legfőbb újdonság, amit hoz a GPU Turbo támogatás, amely fokozza a graikus jelfeldolgozás hatékonyságát. A jobb játékélményt szolgálja mellé a telepített Game Suite alkalmazás, amely zavartalan játékot biztosít.

Elérhető a Mate 9 GPU Turbo frissítés

A frissítés optimalizálja a képernyőfelvételi funkciót. Mostantól időkorlát nélkül készíthető képernyőfelvétel, illetve már kiválasztható a felvenni kívánt hangforrást is (mikrofon, rendszer, vagy nincs). Ezen kívül javítja bizonyos alkalmazások indítási sebességét. Optimalizálásra került továbbá a felhasználói felületen bizonyos szűrők szövegmegjelenítése a kép szerkesztésekor.

Telepítéssel a frissítés integrálja a Google 2018 novemberében kiadott biztonsági javításait, amelyek célja a rendszer védelmének fokozása.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla! Ezt az információt köszönjük Annának a Huawei Közösség csoportból.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával