Hírek

Játékosokra fókuszál a Mate20 X

A Huawei bejelentette az óriási kijelzős, kifejezetten játékosoknak szánt Mate20 X okostelefonját.

Játékosokra fókuszál a Mate20 X

A Huawei Mate20 X kijelzője nem kisebb, mint 7,2”-os, ezzel gyakorlatilag a tabletek méretéhez közelít. Az OLED panel lapos, nem ívelt szélű, a felbontása pedig 2244×1080 képpont lett. A tetején egy vízcsepp notch (Dewdrop notch) található, ahova 24 megapixeles kamera kürült.

Az üveg hátlapra rákerült a Huawei Mate20 Pro kamera rendszere, alá pedig a Mate20 ujjlenyomat olvasója, mellette pedig minden kiadása finoman textúrázott és csíkozott hátlapot kapott. A Mate20 X kék és ezüst színben fog megjelenni, külön gamer motívumokat nem kapott.

Játékosokra fókuszál a Mate20 X

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A belsejében a Kirin 980-as SoC található meg dupla NPU-val és óriási teljesítménnyel, természetesen nagyon sok mesterséges intelligencia lehetőséggel. Gamer telefon lévén speicális több dimenziós folyadékhűtéses rendszert, Vapour Chamber (VC)-t és grafén filmréteg kiegészítést kapott, amely segít játék során is alacsonyabban tartani a telefon hőmérsékletét.

Játékosokra fókuszál a Mate20 X

Az erős hardver része a 6 GB RAM, a 128 GB háttértár, illetve nem maradt el az NM Card bővítési lehetőség sem, ebből maximum 256 GB-ot támogat.

Fontos megemlíteni az 5000 mAh kapacitású akkumulátort, ami meglehetősen nagy és hozzá a 22,5 wattos SuperCharge töltési lehetőséget.

Speciális kiegészítőket is kapott a Mate20 X okostelefon, ilyet az M-Pen érintőtoll támogatás, amivel 4096 szintű nyomásérzékenység mellett lehet írni, rajzolni a 7,2”-os kijelzőre, illetve van egy speciális joystickos felpattintható gamepad kiegészítő is, amelyet külön lehet megvásárolni a telefonhoz.

Játékosokra fókuszál a Mate20 X

A Huawei Mate20 X okostelefon 899 euró lesz, Magyarországon azonban információink szerint nem lesz megvásárolható.

Kíváncsi vagy a Mate 20 Pro, vagy a Mate 20 telefonra? Az új okoskiegészítőkre? Itt megtalálsz mindent a Mate 20 széria londoni bemutatójáról!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával