Hírek

MateBook D 14″: AMD-s notebook a Huawei-től

Még decemberben debütált a Huawei MateBook D 2018, most azonban a vállalat bejelentett egy új kiadást belőle.

MateBook D 14": AMD-s notebook a Huawei-től

Tajvanon, a Computex 2018 kapcsán debütált a MateBook D legújabb verziója, amely a korábbi 15,6” helyett kisebb, 14”-os képernyőt (FullHD, IPS) kapott, így sokkal kompaktabb méretet kínál. Ezen kívül fontos újdonság, hogy a notebook az AMD Ryzen 5 2500 processzort és Radeon Vega 8 grafikus maggal rendelkezik.

Az 1,45 kg tömegű, 15,8 mm vékony notebook 57,4 Wh-s akkumulátorral lett ellátva, amely egy kompakt, USB-C töltőadapterrel látható el árammal szükség esetén.

MateBook D 14": AMD-s notebook a Huawei-től

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A munkára és otthoni felhasználásra egyarlánt ajánlott MateBook D 14” a Dolby-val közösen lett kidolgozva, így támogatja a Dolby Atmost, valamint négy darab hangszóróval van ellátva. A Ryzen APU-val ellátott verzió 8 GB DDR4 RAM-mal és 256 GB SSD-vel érkezik, Windows 10 operációs rendszerrel.

A Huawei 2018 második felében fogja piacra dobni Magyarországon is a notebookjait, egyelőre azonban nincs információ arról, hogy mely modellekkel lép piacra a cég. Kövesd a HuaweiBlogot, ahol elsőként olvashatsz majd róla, ha hazánkban is megvásárolhatók a Huawei notebookok!

Köszönjük a képet és az információt a Tech2.hu-nak és a Gizmochina.com-nak

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával