Hírek

Új kiadást kapott a Huawei Matebook X Pro

A Huawei Matebook X Pro egy lenyűgöző, prémium notebook volt a 2018-as bemutatása során. Úgy tűnik, annyira megnyerte a külső a piacot, hogy harmadjára sem változtat rajta a Huawei rajta különösebben.

Új kiadást kapott a Huawei Matebook X Pro

Az új Huawei Matebook X Pro 2020 notebook kívülről most sem változott, igazán ahogyan tavaly sem. Ugyan az a dizájn, 14,6 mm vékony ház, 1,38 kg-os tömeg. Mindehhez továbbra is 13,9”-os IPS FullView kijelző tartozik, 3000×2000 képpont felbontással és 3,2 mm vékony kerettel. A fényes felületű panel természetesen rendelkezik érintőpanellel is.

Új kiadást kapott a Huawei Matebook X Pro

A billentyűzet alatt méretes toucpad, körülött e fém borítás, egyik oldalt két USB-C és jack csatlakozó, míg a másik oldalon hagyományos USB 3.0 port. Maradt az 56 Wh kapacitású akkumulátor is, amely továbbra is 65 wattos töltővel látható el.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A különbség a hardverben keresendő elsősorban, hiszen a Matebook X Pro 2020-ba belekerült az új 10. generációs Intel Core i7-10510U processzor, mellé 16 GB DDR4 RAM, illetve 1 TB PCIe SSD is, valamint egy NVIDIA GeForce MX250 grafikus kártya is elérhető.

Új kiadást kapott a Huawei Matebook X Pro

A Matebook X Pro 2020 további újdonsága, hogy a szürke és ezüst árnyalat mellett méregzöld színben is megvásárolható lesz, Windows 10 operációs rendszerrel.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával