Hírek

Huawei MateBook X Pro Magyarországon

Megkezdi a notebookok forgalmazását a Huawei Magyarországon, az első készülék egy csúcsmodell, a Huawei MateBook X Pro!

Huawei MateBook X Pro Magyarországon

Hosszú várakozásokat követően végre Magyarországra is elérkezett a Huawei MateBook X Pro notebook, amely a vállalat laptop ágazatának aktuális legmagasabban rangsorolt készüléke.

A Huawei MateBook X Pro egy lenyűgözően vékony keretes 13,9”-os kijelzőt kapott, ráadásula 3000×2000 pixeles felbontás jelzi, hogy ez nem a hagyományos szélesvásznú kijelző, hanem 3:2-es arányú, amely optimálisabb munkához és böngészéshez egyaránt. A fedlap 91%-át foglalja el a kijelző, amely érintőpanellel is rendelkezik, ráadásul Corning Gorilla Glass edzett üveg védi meg azt a mindennapok sérüléseitől.

Bár a Huawei kétféle alap konfigurációval gyártja a MateBook X Pro notebookot, Magyarországra a lehető legerősebb kiadást hozta el! Ez a négymagos Intel Core i7-8550U processzor mellett 16 GB RAM-ot és 512 GB PCI-e SSD-t jelent, plusz egy NVIDIA GeForce MX150-es grafikus kártya is elérhető a felhasználók számára.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei MateBook X Pro Magyarországon

A 14,6 mm vékony fém készülékházba 57,3 wattórás akkumulátort épített a Huawei, amely USB-C-n keresztül tölthető fel. A csatlakozók terén két USB-C port mellett (amelyek Thunderbolt 3 támogatást kaptak) van hagyományos USB és 3,5 mm-es jack csatlakozó is.

Huawei MateBook X Pro Magyarországon

A Huawei a MateBook X Pro notebookban számos különleges megoldást alkalmazott, így például négy hangszóró és négy mikrofon van benne, a mechanikus webkamera az F6 és F7 gomb között, a billentyűzetbe van ágyazva és gombnyomásra csalogatható elő.

A készülék cseppálló billentyűzetet kapott, a bekapcsológomb ujjlenyomat olvasót is tartalmaz, amely a Windows 10 operációs rendszerben bejelentkezésre is használható.

Huawei MateBook X Pro Magyarországon

A Huawei MateBook X Pro teljeskörű hazai lokalizációt kapott, amely a Windows 10 operációs rendszer mellett a magyar billentyűzet kiosztást is magában foglalja.

A Huawei első, Magyarországon is megjelenő notebookja, a MateBook X Pro 629 999 forintért vásárolható meg december elejétől, egyelőre kizárólag a MediaMarkt áruházakban és webáruházban.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával